Evenimente

Prima pagină » Evenimente
iun. 8 2019

Campionatul National de Fumat Trabuc Lent

Evenimentul se adreseaza fumatorilor pasionati de trabucuri, incercand sa aduca laolalta cat mai multi prieteni ai PCCR.
Read More
mai 11 2019

Campionatul National de Fumat Pipa

A treia ediţie a Campionatului Naţional de Fumat Pipa doreşte să aducă laolaltă fumătorii de pipă din România şi din străinătate, în cadrul unui eveniment dedicat celebrării acestui hobby!
Read More
feb. 23 2019

Ziua Internaţională a Fumatului de Pipa

Avem placerea sa va invitam sa petreceţi alături de noi câteva clipe în care să ne bucurăm de plăcerea oferită de pipele noastre!
Read More
dec. 15 2018

Luminițe – Pictura, poezie si lansare de carte

Eveniment organizat pentru strangere de fonduri in scop caritabil, pentru copiii din asezamintele de asistenta sociala si medicala Ilisua si Deleni, cu sprijinul Pipe & Cigar Club Bucuresti, Asociatia ARB-TB si Zeppelin Pub . In cadrul evenimentului va avea loc si un concert de pian al maestrului Cristian Arghirescu. Va asteptam cu drag!
Read More
iun. 15 2018

Campionatul de fumat trabuc

Prima editie a Campionatului de Fumat Trabuc Lent va avea loc pe 15 iunie, cu incepere de la ora 17:00, la Zeppelin Pub (Strada Marin Serghiescu nr. 7). Competitia serveste si drept etapa de calificare pentru Campionatul Mondial de la Split, din luna septembrie. Taxa de participare este de 150 de Ron. Pentru mai multe […]
Read More
feb. 17 2018

International Pipe Smoking Day 2018

Cu ocazia zilei internationale a fumatorile de pipa clubul nostru organizeaza o intalnire privata cu prilejul aniversarii acesteia. Programul evenimentului: – expozitie colectii de pipa – masa rotunda schimburi tematice – discutii tematice – cocktail Taxa de participare: 50 ron / persoana Va asteptam cu drag!
Read More
dec. 10 2017

Vernisaj de pictura si poezie „Orologiile trosnesc” – Alex Simion

Eveniment organizat pentru strangere de fonduri in scop caritabil, pentru copiii din asezamintele de asistenta sociala si medicala Ilisua si Deleni cu sprijinul: MCA Medical Consultancy Advisory – Dr. Marius Dumitru, Zeppelin Pub si Pipe & Cigar Club Bucuresti.
Read More
nov. 25 2017

Campionatul National de Fumat Pipa Lent 2017, editia a VII-a

Pipe & Cigar Club Bucureşti organizeaza cea de a VII-a editie a Concursului National de Fumat Pipa Lent.
Read More

Verificare varsta

Acest site se adresează persoanelor care au împlinit 18 ani. Dacă nu ați împlinit 18 ani vă rugăm sa nu continuați în a vizita restul siteului.