Română RO English EN Magyar HU Italiano IT Español ES Deutsch DE Français FR Русский RU Português PT Български BG Nederlands NL Polski PL Türkçe TR 日本語 JA

Cine suntem

Prima pagină » PCCR » Cine suntem
28336477_1615349088553477_7871415156597945311_o

Pipe and Cigar Club România este visul generos și extrem de curajos al unui grup mic de fumători de pipă și trabuc, care se strângeau în fiecare vineri seara, la Zeppelin Pub, gazda primitoare a unei comunități foarte inimoase. La trei ani de la înființare, Pipe and Cigar Club este singura organizație din România care reprezintă fumătorii români de pipă și trabuc în raport cu organizațiile internaționale, participând la competițiile internaționale și organizând concursurile naționale de profil. În acest scurt interval de timp, clubul a reușit să crească, rămânând însă același grup primitor, unde experiența unică a fumatului, plăcerea companiei reciproce, conversațiile savuroase și ironia sunt tema dominantă.

Dacă vă place să fumați pipă sau trabuc sau dacă vreți să împărtășiți această pasiune, vă așteptăm alături de noi!

Verificare varsta

Acest site se adresează persoanelor care au împlinit 18 ani. Dacă nu ați împlinit 18 ani vă rugăm sa nu continuați în a vizita restul siteului.